Briam
Briam is a traditional Mediterranean dish with roasted vegetables and olive oil of course!. It can be eaten as lunch or dinner and it’s delicious with feta cheese and fresh sourdough bread.
Hier gibt es alle Rezepte in umgekehrt, chronologischer Reihenfolge. Jedes Rezept ist mit einer kurzen Beschreibung und Stichworten versehen. Damit können sie gesucht und über die Stichworte auch gruppiert werden.
Briam is a traditional Mediterranean dish with roasted vegetables and olive oil of course!. It can be eaten as lunch or dinner and it’s delicious with feta cheese and fresh sourdough bread.
Avgolemono is a silky, fragrant sauce made of eggs, lemon and warm broth. We use it in soups (especially chicken soup), in various fricasse dishes, over dolmades and other dishes.
Volle Mahlzeit getarnt als Salat-Bowl!
Hannas Default-Blattsalat, etwas abgewandelt
kräftig, würzige Suppe mit Ingwer und Kokosmilch - macht satt und warm
Ein Löffel Griechenland - völlig unterschätzt! Und Lukas schmeckt's auch :)
schnelles und unkompliziertes Frühstück